Menu

Jobb inom bygg och plåt

Att hitta jobba i Sverige kan till en början verka svårt. Men i själva verket så finns det en mängd olika branscher som faktiskt har brist på arbetskraft i landet. Detta har gjort att många företag behöver vända sig utåt mot den internationella arbetsmarknaden för att hitta kvalificerad arbetskraft. En av dessa branscher är bygg och plåt, varpå företag i Sverige behöver fler anställda. Det byggs som aldrig förr i Sverige och därför behövs det också fler arbetare. Således kommer denna artikel diskutera ett par spännande jobb inom bygg och plåt.

Jobba som plåtslagare i Stockholm

I Stockholm så finns det en mängd olika bra arbetsgivare inom plåtslageri. Ett av dessa är Norrmalms platslageri AB och de erbjuder många olika typer av lösningar kring plåtslageri. Ett av de områden där plåtslagare är viktiga i Stockholm är att många av de gamla lägenhetshusen behöver byta ut sina tak. Men det kan också handla om att man behöver byta ut sitt eget tak på huset som man äger en bit utanför staden. Hur som helst så är plåtslageri ett spännande jobb för de som vill lära sig något nytt och ha en framtid inom en stabil bransch.

Jobba som snickare i Skåne

Genom att alltfler börjar köpa upp tomter och hus utanför större städer i Skåne så har efterfrågan på snickare ökat kraftigt. Men det har också börjat byggas väldigt många nya lägenheter inne i de större städerna och Malmö växer snabbast. Under de senaste åren har till och med en helt ny stadsdel vuxit fram i Malmö som heter Hyllie. Där har flera hundra lägenhetshus byggts under de senare åren och det är ett nytt populärt område att bo i.

immunity