Menu

Plåtbeslag för fria former!

Har man ett gammalt hus eller vill bygga ett hus som har sina speciella former, är det inga problem att se till att få plåtbeslag som passar som handen i handsken. Vid renovering på gamla hus, runt fönster, dörrar, tak och så vidare. Då är det perfekt att kunna måttbeställa och få plåten i den färg som redan finns på husfasaden eller runt fönster sedan tidigare.

Alla plåtbeslags detaljer skräddarsys om det skulle behövas, annars finns det naturligtvis i färdiga mått på de vanligaste produkterna i beslags som brukar att användas i de olika serier och byggsystem som brukar att användas.

Vilket kan vara perfekt om man som kund inte vet riktigt vad man är ute efter och skulle vilja har för plåtbeslag till sitt hus. Har man som kund speciella önskemål så går det att rita upp och tillverka plåtdetaljer i CAD för att sedan skäras ut och bearbeta till önskad form.

Allt detta sker naturligtvis av kunnig personal och speciella CNC-styrda maskiner i en trevlig och sund arbetsmiljö. För att kunna erbjuda sådana specifika plåtdetaljer krävs det att personalen är skickliga och utbildade på de maskiner som används.

Har man en husritning underlättas arbetet för att kunna planera och tillverka plåtdetaljerna i de rätta mått och former. Plåtdetaljer går också att fås i hussatser, vilket oftast tillverkare av hus eller husbyggnads företag efterfrågar.

Som kund kanske man har specifika önskemål och vill har unika plåtdetaljer till sitt hus. Därför går det att även specialdesigna egna plåtdetaljer till sin husfasad. Som exempelvis, kopparlister eller profiler med färdiga hål för att klä in fönsterpartier som kan ha olika former, allt från raka och svängda till konkava och konvexa.

Detta gör att man kan göra sitt hus till något ut över det vanliga, och se det som en accessoar till husfasaden!

immunity