Menu

Leverantör

Att vara en leverantör av plåtmontering av olika de slag är ett mycket mångsidigt och fascinerande arbete. Inte bara för att plåt är ett mycket spännande material att arbeta med, utan också för att varje arbete som utförs aldrig är det andra likt. Vilket innebär att vara leverantör av plåtmonteringar är väldigt flexibelt och variationsrikt.

Oftast vid en plåtmontering, innebär det att det drar med sig andra renoveringar också. Därför gäller det att var en mångsidig tusenkonstnär när plåten ska monteras. Det kan röra sig om att böja och bända plåten, så att den ska passa. Eller att det dessutom kan behövas något tillverkat i trä för att kunna fästa plåten. Detta är bara några få saker som en montör bör kunna.

Det som kan monteras är olika produkter som är tillverkade av plåt. Allt från en takkupa till ett entrétak över ytterdörren. Dessutom kan det röra sig om att leverera en enstaka produkt men också kompletta satser åt olika hustillverkare, byggföretag och fastighetsägare runt om i landet.

Utöver detta levereras inte bara specifika, tillverkade och paketerade kompletta satser med plåtbeslag, avrinning för vatten med mera, utan det genomförs också traditionella arbeten inom plåtslageri, takrenovering och byten av fönster; och då fönster från Kronfönster för bästa kvalitet.

Genom att kunna konstruera och tillverka moduler i plåt som är kompletta kan produkten skräddarsys inför varje renovering eller nytillverkning. Utöver denna individuella plåtmonterings-produkt, finns det möjlighet att kunna få en ritning och utbredning i CAD för olika produkter i plåt, som ska tillverkas och göras klara för leverans.

Tillverkningsformerna och bearbetningen görs till exempel med hjälp av: vatten, stansning eller skärmaskin med laser. Vissa av metoderna är mycket precisa och kan därför bli perfekta produkter från allra första början, allt efter tycke och smak; detta är möjligt eftersom all data programmeras in i maskinerna innan produkten ska tillverkas.

immunity