Menu

Bygg och plåt

I en tid när Malmö bygger så det knakar frågar man sig hur detta påverkar byggbranschen. De senaste 20 åren när Öresundsbron byggdes och Västra hamnen började ta form i och med bomässan “Bo01”, skapas ett Malmö som öppnat upp sig mot vattnet. Runt sekelskiftet fanns det i princip inte någon restaurang i Malmö där man kunde sätta sig och äta med havsutsikt. Men med start från Bo01 så har det förändrats. Idag är Malmö en stad som vänder sig mot vattnet och omfamnar ny kreativ arkitektur. Där finns ett nytt konserthus, ett nytt polishus, ett delvis nytt sjukhus, ett nytt universitet och ett nytt köpcentrum.

Det som är genomgående för all typ av byggnation oavsett om det är kontor, handel, industri eller bostäder är att man behöver hjälp av en duktig plåtslagare. Någon med stort kunnande som sträcker sig över både stort och smått.

Går du omkring och funderar på något projekt som innefattar plåt? Kontakta då omgående en firma för en kostnadsfri offert. Oavsett om det gäller nyproduktion eller ombyggnation så vill många gärna vara med och ge dig en fin resa mot din nya eller förfinade fastighet. Det kanske är så att det är dags att lägga om taket? Eller man vill bygga till ett litet elegant burspråk? Eller det kanske är något så trivialt som att kråkorna bygger bo i skorstenen och man vill ha hjälp med ett skorstensskydd?

Som sagt kontakta någon bra firma så sätter ni er ner och tittar på det tillsammans. För det är viktigt att förstå kundens intention och behov och därefter göra det bästa av det. Se till att alltid få en tydlig prisinformation innan man går igång med arbetet så kunden vet om den behöver låna 100 000 eller 500000 kronor. När arbetet är färdigt ska tydlig dokumentation lämnas på uppdraget. Om det gäller till exempel ett tak så är det viktigt med god dokumentation över vilka garantitider som gäller exempelvis.

Är du ung och söker ett framtidsyrke? Ja då är det också rätt att söka sig till plåtbranschen. Behovet av duktiga plåtslagare är mycket stort och utsikterna för framtiden är ljusa. Så hör av dig till någon firma och berätta vem du är så kanske du kan få lära dig inifrån om vad det betyder att komma till en byggarbetsplats och lämna en husdröm bakom sig när man går därifrån. Att få se en husägares stora leende på läpparna efter ett väl utfört arbete är så värdefullt och skänker så mycket glädje.

Är du en husägare eller en fastighetsägare med frågor och funderingar kring byggplåt? Tveka då inte utan kontakta omgående din lokala plåtfirma och låt de hjälpa till med att ge också dig ett leende på läpparna!

immunity